Gamesquare

Gamesquare és una startup que ofereix al mercat un marketplace de compra-venda instantànea de videojocs i col·leccionables que permet descobrir a l’usuari qui vol comprar tots els articles que té a casa i vendre’ls a l’instant.

La plataforma permet registrar la demanda de tots els productes del marketplace, revelant així el seu valor de mercat, el què permet conèixer la intenció de compra dels usuaris creant un sistema d’alertes de preu.

Al disposar de múltiples botigues físiques registrades a l’aplicació, Gamesquare ofereix un servei d’analítica per ajudar-les a optimitzar la compra de productes, revelant la demanda interna històrica.

Gamesquare es va posar en contacte amb Nubaltic davant la necessitat de continuar el desenvolupament de l’aplicació incorportant millores de rendiment i noves funcionalitats.

La visió de l’empresa és digitalitzar la col·lecció dels usuaris sense haver de pujar els productes, mostrant tot el potencial econòmic i convertir-se en el primer marketplace de referència gamer i geek d’Espanya.

T'agradaria fer un projecte amb nosaltres?

Comenta’ns què tens en ment i valorarem conjuntament com et podem ajudar.