Qui som?

Benvinguts a Nubaltic

Som una empresa de desenvolupament jove i dinàmica que duem a terme projectes de tot tipus. Si tens una idea en ment, som el teu partner ideal!

Qui som?

Som un equip de professionals amb molts projectes assolits. Ens involucrem totalment en el teu projecte on col·laborem i treballem de manera conjunta fins a la consecució de tots els objectius.

La nostra missió

Nubaltic neix amb la idea de ser una empresa innovadora, propera i professional. Ens adaptem i acompanyem al client en tot moment per obtenir el màxim benefici del software desenvolupat.

Què fem?

El nostre procés

01.

Descobrir

Evaluem les propostes de projecte junt amb el client per tal de definir els requeriments i valorar-ne la viabilitat.

02.

Definir

Definim l’abast del projecte, analitzant les necessitats del client i tanquem els requeriments abans de començar a treballar-hi.

03.

Dissenyar

Desenvolupem el disseny del projecte perquè s’adapti als valors i filosofia de la teva marca. 

04.

Desenvolupar

Desenvolupem el projecte en constant contacte amb el client, per assegurar-ne l’èxit i detectar possibles modificacions a temps.

05.

Desplegar

Els nostres projectes es despleguen en servidors gestionats per nosaltres, per tant ens adaptem a les diferents necessitats.

06.

Entregar

Abans de presentar el projecte al públic, fem una trobada on us presentem el projecte i fem el traspàs de coneixament.

Perquè nosaltres?

Estem especialitzats en treballar amb tot tipus d’empreses, sent socis i CTOs de diversos projectes, el que ens permet optimitzar els recursos en tot moment i oferir-te el millor assessorament recolzat en la nostra experiència amb projectes similars.

Amb nosaltres no t’hauràs de preocupar de res, t’oferim des del primer servei d’orientació i assesorament, tot el disseny, i fins a l’entrega del resultat final.

Oferim desenvolupament web, d’aplicacions mòbils i també desenvolupem solucions software específiques per a la teva empresa.

Posem la qualitat al centre dels nostres processos i sempre oferim un sistema d’entrega contínua, per tal que pugueu anar veient el procés del projecte. Construïm programari de qualitat.

Treballem amb TDD, integració contínua i Scrum seguint la metodologia de treball àgil.

També oferim servei de disseny tant de la imatge corporativa, flyers, o bé del projecte, així com tot el màrqueting digital per poder promocionar el teu negoci.

Som un equip de professionals amb més de 8 anys d’experiència en el sector. Hem treballat en projectes per a pimes de diferents sectors empresarials i d’arreu del territori. Som persones emprenedores i ens impliquem en tots els projectes com si fòssim una part més de l’equip.

Algunes dades

Et presentem algunes dades sobre Nubaltic.

+ 1
Anys d'experiència
1
Clients
1
Projectes
+ 1 k
Línies de codi

T'agradaria fer un projecte amb nosaltres?

Estem especialitzats en treballar amb tot tipus d’empreses, sent socis i CTOs de diversos projectes, el que ens permet optimitzar els recursos en tot moment i oferir-te el millor assessorament recolzat en la nostra experiència amb projectes similars.